Skip to content

Skratta eller gråta…?!?

by snackan on januari 21st, 2009

… när sambon har ställt sin mobiltelefon på ringning kl. 06.00 varje morgon. Problemet är att han själv inte vaknar och stiger upp utan det gör jag, hans kära sambo. Gissa om han har fått höra det. Men “jag älskar ju dig” brukar han säga då, när han får en skopa ovett av mig. Han har dock lärt sig att stänga av den på helgerna nu. Det är inte så kul att vakna kl. 06.00 en lördag morgon, detta har nu inte hänt så ofta men ni kan ju tänka er hur det känns!

Ja, ja man ska väl inte klaga men det är faktiskt skönt att få sova och vakna till sin egna mobiltelefon med lite mildare väckning och inte till en sirensignal. Jag som hade “lyckats” med att börja snooza, detta har inte hänt i hela mitt snart 35-åriga liv. Om man nu ska vara stolt över det men måste erkänna att det var ganska skönt att lyckas stänga av och somna om i 9 minuter till.

From → Erikas

6 Comments
 1. Irene permalink

  Jag har oxå nyligen lärt mig snooza. Förut hoppade jag upp på en gång alarmet gick igång men nu älskar jag de där extra nio minuterna.

 2. Carro permalink

  Jadu
  Det måste vara ett syskondrag det där med att inte höra väckarklockan, ja okej jag hör den men struntar totalt i den sedan jag upptäckte snoozen för så där 100 år sedan. För mig räcker det inte med 9 minuter utan det går säkert minst 18

 3. Undrar varför jag övertalade dig att börja blogga?
  Det här var ju inte smickrande ;-)

  Jag kan inte annat än tycka synd om dig, och göra ett tappert försök att sluta upp med mitt powersnoozande.

  Kunde jag sluta snusa borde jag kunna lära mig att vakna

 4. Jag ska erkänna att jag snoozar minst 27 minuter VARJE morgon med en väckarklocka OCH mobilen…….Fatta vilken tålmodig man jag har…………

 5. Å du Johan…….är det inte dags att starta en liten grupp på fejjan…” vi som snoozar “

 6. Anna>> Jag Snoozar inte. Jag POWERSNOOZAR

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS