Skip to content

Örebro eller magsjuka, det är frågan

by snackan on januari 23rd, 2009

Imorgon är det tänkt att jag och kollegan M ska iväg till Örebro och shoppa lite och äta en god lunch utan man och barn. När jag idag efter jobbet står i affären får jag ett sms om att det eventuellt inte blir någon shopping, kollegan känner att det är något på g med magen, den är inte som den ska. Det är ju inte så konstigt eftersom att magsjukan härjar runt på våra avdelningar. Nu håller vi bara tummarna och hoppas att det inte blir något mer för det är inget kul att vara magsjuk.

From → Erikas

2 Comments
  1. Shit vilken otur………vem skulle du åka med Mari ( e) (a)???????
    Du som ville shoppa kläder ju……..hoppas det var falskt alarm!!

  2. Tyvärr, hon kände sig febrig och dålig i magen. Det blir inget men jag åker på stan. Johan skulle till kolbäck och tar med sig barnen. Det får bli en annan gång. Fast lilleman är febrig så jag hoppas han orkar.

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS